News

Fiica lui Eminem e o bombă sexy! Iată cât de bine arată la cei 22 de ani!

Fiica lui Eminem e o bombă sexy! Iată cât de bine arată la cei 22 de ani!

”Fiica mea este model”, ar putea spune, cu toată încrederea, Eminem. Căci da, Hailie Scott, în vârstă de doar 22 de ani, este o adevărată frumuseţe, iar fotografiile ei stârnesc avalanşe comentarii din partea admiratorilor de pe reţelele de socializare. Ea e fiica lui Eminem Zilele trecute, fiica lui Eminem a postat pe Instagram o serie de fotografii incitante, după ce timp de nouă luni s-a ţinut departe de reţelele de socializare. Ei bine, întoarcerea ei în mediul online a fost cu adevărat grandioase, cadrele inedite strânind nenumărate reacţii pozitive din rândul fanilor internauţi. A împlinit 22 de ani în ziua de Crăciun Într-una dintre fotografiie, Hailie apare stând pe o canapea şi dezvăluindu-şi astfel abodmenul bine lucrat şi silueta sculptată. E clar ca tânăra i-a moştenit calităţile fizice ale tatălui, la rândul lui, Eminem, arătând foarte bine la cei 45 de ani.

Revenind la Hailee, ea a postat o fotografie şi cu iubitul său şi tare suntem curioşi să aflăm ce părere are Eminem despre faptul acesta. Ce ştim sigur e faptul că Hailie duce o viaţă liniştită, de studentă a Universităţii Michingan, departe de lumina reflectoarelor. În 2014, Hailie a absolvit cursurile Liceului Chippewa Valley şi-n discursul de absolvire le-a mulţumit părinţilor ei pentru îndrumarea în viaţă şi pentru influenţa pozitivă.

În copilărie.

Să ne amintim că Hailie e fiica lui Eminem şi-a fostei sale soţii, Kim Scott, cu care rapperul a fost căsătorit de două ori.

Modifică Setările