Vedete

Fiica lui Jackie Chan s-a căsătorit cu iubita sa. Celebrul actor a absentat

Fiica lui Jackie Chan s-a căsătorit cu iubita sa. Celebrul actor a absentat camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Etta Ng, singura fiică a celebrului actor, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Nunta a avut loc în Canada, iar Jackie Chan nu s-a numărat printre cei prezenţi la ceremonie.

Etta Ng, fiica de 19 ani a actorului, şi-a oficializat relaţia cu iubita sa, în Canada, pe 8 noiembrie. Cele două au împânzit reţelele de socializare cu fotografii de la fericitul eveniment, însă fanii au sesizat absenţa actorului în aceste imagini.

 Adevărul este că actorul nu are o relaţie strânsă cu fiica sa şi nu-i sprijină relaţia cu modelul canadian Andi Autumn, în vârstă de 31 de ani. Acesta este motivul pentru care nu s-a prezentat la ceremonie şi nici nu s-a grăbit să-şi felicite fiica pentru pasul făcut.

Etta Ng este singura fata a lui Jackie Chan cu Elaine Ng, actriţă şi câştigătoarea titlului Miss Asia 1990. Cei doi au avut o aventură în 1999. Adolescenta a declarat în trecut că actorul nu a făcut niciodată parte din viaţa ei şi că nu ţine legătura cu el, însă nici nu-i poartă pică. În 1999, când mama Ettei a rămas însărcinată, Jackie Chan era căsătorit cu actriţa Joan Lin, alături de care are un băiat, cântăreţul şi actorul Jaycee Chan (35 de ani).

La momentul respectiv, starul a declarat că a fost o greşeală că şi-a înşelat soţia, dar Elaine Ng a hotărât să păstreze copilul şi să-l crească singură. Jackie Chan a vorbit despre Etta Ng în 2004: „Ştiu că mi-am dezamăgit fiica, dar pentru că mama ei este atât de amabilă, nu ştiu cum să mă port cu ea“. 

Modifică Setările