Vedete

Fiica lui Jojo şi-a lui Paul Ipate a împlinit 2 ani. De ce nu există nicio fotografie cu chipul ei la vedere?

Fiica lui Jojo şi-a lui Paul Ipate a împlinit 2 ani. De ce nu există nicio fotografie cu chipul ei la vedere? camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Zora îi face fericiţi pe părinţii ei doi ani! Mama sa, actriţa Cătălina Grama, a ţinut să marcheze ziua specială printr-o postare inedită în social media.

Jojo ne-a dat de veste că, astăzi, micuţa Zora împlineşte doi ani, postând o serie de cadre inedite. ”Azi, în cea mai frumoasă zi din an, la ora zece, se năştea o fetiţă că un ghem de raze de soare. Am ştiut că ne va schimbă viaţa în cel mai frumos sens al cuvântului încă de când era cât un bob de mazăre la mine în burtică. De atunci lumea noastră a devenit mai bună şi fetiţă noastră a devenit zorii noştri de zi, aşa cum i-am dat şi numele. Îţi mulţumim că ne-ai ales să îţi fim părinţi Zora! Nu va trece nicio secundă în care să nu ne gândim cât suntem de norocoşi că te avem şi pe ţine alături de frăţiorul tău Achim. Eşti minunea noastră mică şi încântarea fiecărei clipe pe care o petrecem împreună. Să fii sănătoasă, norocoasă, mereu înconjurată de iubire şi de razele tale de soare pe care le răspândeşti în jur! La mulţi ani!”, este mesajul care a însoţit fotografiile de familie.

Cât despre misterul din jurul chipului fetiţei, Jojo şi Paul Ipate  au ales să-i protejeze intimitatea, de aici şi măsura de a nu-i arăta faţa pe reţelele de socializare. Nu este o noutate în rândul vedetelor din România (vezi Andreea Bălan şi fiica sa), dar şi-n celora de la Hollywood (vezi Zoe Saldana.