News

Fiica lui Jude Law îi moşteneşte frumuseţea! Iris, în primul ei pictorial

Fiica lui Jude Law îi moşteneşte frumuseţea! Iris, în primul ei pictorial camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Aproape că nu ne vine a crede cât de repede cresc prichindeii de la Hollywood, mai ales când părinţii lor sunt încă în vogă. Este şi cazul superbului Jude Law, care la 43 de ani este un tată mândru.

Dintre cei 5 copii, pe Rafferty îl ştim cel mai bine pentru că este deja un model faimos la cei 19 ani ai săi şi un reprezentant de seamă al generaţiei de puşti celebri la Hollywood.

Dar acum Hollywoodul o cunoaşte mai bine şi pe sora mai mică a lui Rafferty: Iris, în vârstă de 15 ani.

iris1

Nu e nimic spectaculos în ideea că un copil cu părinţi celebri are o carieră în modeling. Dar fiica lui Jude Law şi-a primei soţii, Sadie Frost, nu face doar asta. Iris pictează, fotografiază, face modeling şi tinde spre o carieră de stilist, la numai 15 ani. Inspirată de Miu Miu, Gucci, Chanel – aici se simte influenţa naşei sale, celebra Kate Moss! – captivanta adolescentă s-a bucurat de primul ei pictorial important în ediţia de septembrie Teen Vogue.

iris2

Iris îi moşteneşte perfect trăsăturile de sex-simbol ale tatălui său, cel puţin privirea cristalină şi seducătoare cu care ne-a cucerit şi Jude de tânăr. Dar stilul ei este cât se poate de incitant şi de colorat, extrem de stylish pentru o adolescentă. Inspiraţia ei de bază rămâne mama sa, care e actriţă, producător şi designer de modă. Cumva, industria frumuseţii este ceva cât se poate de comun pentru familia lor...

Sadie Frost şi Jude, pe când erau împreună
Sadie Frost şi Jude, pe când erau împreună

Cu toate că este o debutantă, Iris este de o frumuseţe naturală şi captivantă care i-a adus joburi ca model pentru Miu Miu, pentru o campanie 2017, iar după acest pictorial, cu siguranţă ofertele vor mai curge la fel cum vin şi pentru fratele ei, Raff.

Violetta Fancies You X Illustrated People
Iris a fost model pentru Violetta Fancies You X Illustrated People

Jude Law are trei copii cu Sadie Frost (50), cu care a fost însurat între 1997 şi 2003: Rafferty, Iris şi Rudy. Cu modelul Samantha Burke a avut o relaţie scurtă, dar şi un copil: Sophia, iar cu foarte tânăra Catherine Harding are o fetiţă, Ada, de un an şi jumătate.

Iată o galerie foto cu Iris, fiica lui Jude Law: