News

Fiica lui Jude Law, o tânără din ce în ce mai atrăgătoare. Ce mult seamănă Iris cu celebrul său tată

Fiica lui Jude Law, o tânără din ce în ce mai atrăgătoare. Ce mult seamănă Iris cu celebrul său tată camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

Iris Law este o tânără fermecătoare care, după cum se observă, a moştenit carisma lui Jude Law, tatăl său.

Anul care stă să se încheie a fost unul transformator pentru Iris, căci ea a uimit în vară, când s-a afişat cu noul look, trasând o carieră prolifică de model.

Era o domnişoară cochetă, cu părul lung şi închis la culoare, aşadar schimbarea a fost într-adevăr uluitoare, căci a apărut blondă şi tunsă periuţă. În luna iulie, Iris îşi explica gestul: ”Am vrut să simt că sunt liberă. În ziua în care m-am ras în cap, am simţit că mi s-a schimbat viaţa. N-am mai făcut aşa ceva niciodată”, mărturisea, ingenuă, Iris pentru ediţia britanică a revistei Vogue.

Da, viaţa i s-a schimbat, este din ce în ce mai prezentă pe covorul roşu. În iulie şi-a făcut debutul la Festivalul de Film de la Cannes, în septembrie a avut un loc în primele rânduri la show-ul Fendi x Versace, într-o ţinută aleasă pentru ea de însăşi Donatella Versace, iar în noiembrie, la The Fashion Awards, a captat privirile tuturor într-un sutien argintiu.

O puteţi admira pe Iris în toată splendoarea sa în galeria noastră FOTO.

Foto: Instagram şi Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările