Gossip

Fiica lui Kim Basinger, internată din cauza drogurilor

de admin

Ireland Baldwin a recunoscut ce a făcut-o să ajungă la clinica de reabilitare: consumul de droguri, dar şi depresia în care a alunecat după ce s-a sfârşit relaţia cu iubita ei de culoare, Angel Haze. Iată coşmarul prin care a trecut la doar 19 ani

Ireland, care s-a internat la Clinica Soba Malibu vineri, s-a confesat unor prieteni despre cauzele care i-au provocat această cădere. "Ne-a spus că abuzul de stupefiante şi prea multele nopţi pierdute la petreceri au fost doar parţial de vină pentru căderea", a dezvăluit pentru Radar Online o sursă. Ireland şi Angel păreau un cuplu solid, după ce îşi recunoscuseră relaţia anul trecut în vară, când au păşit prima dată mână-n mână pe covorul roşu la MTV VMA, declanşând un scandal din cauza a ceea ce ele au numit "lumea nepregătită pentru un cuplu gay interrasial".

"A spus că după despărţirea de Angel, a încercat că-şi amorţească durerea cum a ştiut. Nu recurgea la droguri foarte des, dar acum a vrut să-şi înece suferinţa. Asta durează din februarie, iar în această perioadă s-a izolat de toţi şi şi-a îndepărtat familia", a mai dezvăluit aceeaşi sursă. Astfel, nici părinţii ei, Alec Baldwin şi Kim Basinger, n-au ştiut exact ce se îmtâmplă cu ea. Dar pe 4 aprilie, a postat o poză de la spitalul din Los Angeles, unde a fost dusă de urgenţă, pe motiv că ar fi suferit de apendicită, având mari dureri abdominale. "Acesta a fost semnalul de alarmă pentru ea. Când s-a simţit rău şi a trebuit să se ducă la spital, şi-a dat seama în ce stare este şi a recunoscut că are nevoie de ajutor... Iar postarea ei pe Twitter de ieri pare încurajatoare: "Fiecare zi e o binecuvântare. Iar noi nu ne dăm seama de asta nici pe jumătate".

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările