News

Fiica lui Kurt Cobain, rupe tăcerea: "Am luat decizia de a împărtăşi sentimentele mele despre ceva atât de intim"

Fiica lui Kurt Cobain, rupe tăcerea: "Am luat decizia de a împărtăşi sentimentele mele despre ceva atât de intim"

Frances vrea chitara tatălui ei înapoi!

Tatăl ei, membru al trupei Nirvana, Kurt Cobain, şi-a găsit sfârşitul la vârsta de 28 de ani, fiind găsit împuşcat în cap în reşedinţa lui din Seattle. A avut o viaţă controversată din care consumul excesiv de substanţe interzie nu a lipsit, iar fiica lui şi a a nonconformistei Courtney Love pare că le călca pe urme părinţilor săi în ceea ce priveşte viciile.

A eşuat lamentabil pe plan muzical, la 25 de ani a trecut prin primul său divorţ, la doar şase luni de la căsătoria cu muzicianul Isaiah Silva, şi s-a schimbat dramatic pe parcursul ultimilor ani. Frances Bean Cobain arată diferit şi asta datorită bisturiului, dar şi starea ei de spirit este mult mai bună după ce a renunţat la dependenţe. Viaţa ei pare să meargă acum pe un făgaş bun, împărtăşind cu prietenii virtuali un moment important pentru ea - doi ani de când se luptă cu dependenţele într-un mod discret.

Modelul în vârstă de 25 de ani a scris pe Instagram marţi seara că sărbătoreşte doi ani de când a început recuperarea şi şi-a motivat decizia de a alege o viaţă privată în Oahu, Hawaii. Tânăra a declarat că a luat această hotărâre în mod deliberat, de a-şi ţine dependenţele departe de ochii publicului "de frică să nu fie judecată", la mai bine de 23 de ani de când tatăl său a murit în timp ce ducea o bătălie cu dependenţa de droguri.

Courtney Love Cobain şi fiica sa, Frances.

"Este o decizie interesantă şi calidoscopică de a împărtăşi sentimentele mele despre ceva atât de intim pe un site de socializare. Este o bătălie zilnică pentru a înfrunta toate lucrurile inconfortabile, tragice şi dureroare care s-au întâmplat vreodată sau se vor petrece. Autodistrugerea şi consumul de subtanţe toxice şi eliberarea de durere sunt mult mai uşor de suportat acum. Fără îndoială, pentru mine şi pentru cei care mă înconjoară, este cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată."

Totuşi, modelul nu a speficiat despre ce fel de dependenţă este vorba, dar a mărturisit că îşi doreşte să adopte un stil de viaţă mult mai sănătos şi să se axeze pe stabilitatea emoţională. "Modul în care ne tratăm corpurile  se corelează direct cu felul în care ne tratăm sufletele. Totul este interconectat. Aşa trebuie să fie. Aşa că astăzi voi sărbători sănătatea mea interioară şi abundenţa fericirii, recunoştinţei, conştientizării, compasiunii, empatiei, puterii, fricii, pierderii, înţelepciunii, păcii şi a nenumăratelor alte emoţii pe care le simt în mod constant."

Frances a recunoscut că sobrietatea nu a fost calea cea mai uşoară, dar a fost cea mai bună pentru ea şi pentru cei din jurul ei. De altfel, Cobain nu este străină de substanţele interzise, ambii săi părinţi fiind dependenţi de droguri. Ba mai mult, mama sa, Courtney Love, a fost integrată într-un program de dezintoxicare în 2005 după decizia unui judecător. Pe lângă celebrarea celor doi ani de sobrietate, fiica lui Cobain mai sărbătoreşte ceva, un an de relaţie cu actualul său iubit, Matthew Cook.

Foto: Instagram, Arhiva OK!

Modifică Setările