News

Fiica lui Lenny Kravitz, bolnavă de anorexie

de admin

Fiica lui Lenny Kravitz, bolnavă de anorexie

Zoe Kravitz, care joacă în "Max Max: Fury Road", a mărturisit într-un interviu pentru revista Complex că adolescenţa trăită cu un tată atât de faimos nu e deloc uşoară, presiunea psihică provocându-i dereglări alimentare

Azi în vârstă de 26 de ani, Zoe spune că s-a luptat ani de zile şi cu anorexia, dar şi cu bulimia, pendulând grav între cele două, din dorinţa de-a atinge perfecţiunea în umbra unui tată al cărui nume este sinonim cu cuvinte precum "cool", "succes" şi "sex-simbol", "rockstar".

"Nu reuşeam să mă iubesc când aveam 16,17,18 ani", spune Zoe într-un interviu pentru revista Complex, pentru care a realizat şi un pictorial incendiar. "Formarea ca femeie atunci când eşti înconjurată de faimă şi vezi lumea aceea presupune multă presiune. Am fost constant înconjurată de oameni foarte frumoşi, unul dintre aceştia fiind chiar mama mea, Lisa Bonet. Mama e o femeie foarte frumoasă şi cred că, într-un fel, m-am simţit intimidată de asta... În plus, tata s-a întâlnit de-a lungul timpului cu multe supermodele", a mai declarat Zoe, care în 2013 ajunsese să cântărească 44 de kilograme.

Acela a fost semnalul de alarmă. "Mi se vedeau coastele. O luasem razna", povesteşte Kravitz, care în acel an a hotărât că trebuie să facă tot posibilul să-şi regăsească echilibrul, ceea ce a şi reuşit. "Nu ştiu cum am scăpat. Nu ştiu dacă a venit un spirit şi mi-a spus că trebuie să mă opresc..."

Totuşi, Zoe recunoaşte că, în ciuda acestor probleme, numele ei a ajutat-o să deschidă orice uşă şi să înceapă cariera de actriţă: "Mi-a fost foarte simplu să-mi iau un agent foarte bun atunci când m-am hotărât să joc în filme. Şi ştiu că nu eram cea mai talentată fată la 15 ani. Dar oamenii mi-au acordat atenţie fiindcă tata e faimos şi s-au gândit că ar putea face bani din asta..."

Foto: Complex Magazine, WENN

Modifică Setările