News

Fiica lui Michael Jackson face mărturisiri şocante: “Am iubit mai multe femei decât bărbaţi şi mereu am crezut că mă voi căsători cu o femeie”

Fiica lui Michael Jackson face mărturisiri şocante: “Am iubit mai multe femei decât bărbaţi şi mereu am crezut că mă voi căsători cu o femeie”

Singura fată a megastarului a vorbit deschis despre sexualitatea sa în emisiunea online prezentată de actualul său iubit, Gabriel Glenn, dar şi despre traumele prin care a trecut de la moartea tatălui ei şi până astăzi.

 

Au trecut 11 ani şi eu am trecut prin iad, fie că a fost vorba despre lucruri legate de moartea lui, fie despre rahaturile din viaţa mea. Dacă nu vorbesc despre asta, dacă nu mă exprim prin muzica mea despre asta, durerea o să-mi ruineze viaţa şi o să mă deţină ca pe un sclav şi nu îmi doresc acest lucru”, povestea Paris în emisiunea de pe Facebook Watch, Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn.

Emisiunile urmăresc activitatea formaţiei celor doi, The Soundflowers, Paris susţinând că a simţit o mare presiune referitoare la faptul că trebuie să urmeze cariera tatălui. Statutul ei şi expunerea media l-au făcut pe actualul ei iubit, Gabriel Glenn să se îndoiască încă de la început că ar fi putut avea o relaţie normală: “Când am văzut-o pentru prima oară, trupul meu îmi spunea să fiu cool, iar creierul îmi spunea să fug. M-am îndrăgostit pe loc şi îmi doream să petrec fiecare zi şi fiecare noapte cu ea”.

Paris şi-a deschis inima în emisiunea pe care o are împreună cu actualul iubit.

Şi deşi Paris a simţit o atracţie similară, ea s-a confesat că nu a crezut niciodată că va avea o relaţie cu un bărbat: “Mereu am crezut că voi ajunge să mă căsătoresc cu o fată. M-am iubit cu mai multe femei decât bărbaţi. Nu mă consider bisexuală, deoarece m-am întâlnit cu alte genuri decât bărbaţi sau femei. Nu are nicio legătură cu ce ai în pantaloni, n-are nicio legătură cu cromozomii XY, ci are legătură cu ceea ce eşti tu cu adevărat ca persoană”. Jackson adaugă faptul că a fost destul de dificil să-şi înţeleagă sexualitatea la început: “Nu înţelegeam că era ceva diferit, se ducea o luptă în mine deoarece tot ceea ce vedeam la TV erau bărbaţi şi femei şi nimic nu avea sens atunci. Dar tata s-a prins imediat, cred că simţit un fel de energie şi a început să mă tachineze ca pe fraţii mei : oh, ai o iubită acum ! Am fost foarte norocoasă să trăiesc asta, mai ales că eram foarte tânără – cred că aveam vreo nouă ani. Nu mulţi copii au această experienţă.”

Paris şi Glenn sunt împreună de ai bine de un an.

După moartea lui Michael Jackson, Paris a simţit nevoia să-şi reprime aceste trăiri din cauza convingerilor religioase ale familiei. Şi deşi a fost susţinută mereu de fratele ei, Prince Jackson, familia nu a crezut-o de la început : “Când le-am spus despre sexualitatea mea pentru prima oară, nu m-au crezut”, îşi aminteşte solista.

Foto: Facebook/ Profimedia Images

 

 

 

 

Citește și ...