Case Regale

Fiica lui Nicolae al României a împlinit 4 ani FOTO

Fiica lui Nicolae al României a împlinit 4 ani FOTO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Strănepoata Regelui Mihai continuă să crească departe de viaţa şi privilegiile care, poate, i s-ar cuveni.

La Braşov, într-o casă modestă, dar plină de iubire, Nicoleta Cârjan îşi creşte frumos fetiţa, pe Iris Anna, singura strănepoată a Regelui Mihai.

Fiica fostului principe Nicolae de bună seamă nu-şi cunoaşte rudele de sânge albastru, paternitatea ei fiind recunoscută târziu de nepotul fostului suveran al României, după un întreg scandal şi un proces îndelungat.

Dar, chiar şi de la recunoaşterea sa ca fiind copilul lui Nicolae al României, copilăria ei nu s-a schimbat prea mult, ea trăind liniştită departe de culisele regale.

Deunăzi, Iris Anna a împlinit 4 ani, iar mama sa i-a pregătit o petrecere pe cinste. "Sensibilă, bună, dulce, puternică, iubitoare de animale, curajoasă, inteligentă, charismatică... aşa e ea... Iris Anna la patru anişori. Pentru mine au fost, cu siguranţă, cei mai grei ani din viaţa mea, dar şi cei mai frumoşi. Sunt foarte fericită că am ieşit întregi amândouă din aceşti primi ani, sunt convinsă că tot ce vine va fi mai uşor şi mai fain", a scris Nicoleta Cârjan pe pagina sa de socializare.

Greutăţile despre care vorbeşte aceasta se referă şi la faptul că, în urmă cu un an, Nicoleta a rămas şi fără ajutorul mamei sale, decedată prematur. "Mi-e aşa de dor de tine şi, totuşi, ştiu că ai plecat pentru ca în viaţa mea şi a lui Iris să fie loc pentru următorii oameni care ne vor ajuta să ne atingem scopul nostru cel mai înalt. E greu să fii adult, mami, ai avut dreptate... Te iubesc, vei trăi mereu în sufletele noastre!❤️" a fost mesajul postat pe 4 ianuarie, cu multă durere.