Fashion

Fiica lui Reese Witherspoon şi-a lui Ryan Phillippe şi-a făcut ”debutul în societate”. Iat-o la Balul Debutantelor într-o rochie superbă!

Fiica lui Reese Witherspoon şi-a lui Ryan Phillippe şi-a făcut ”debutul în societate”. Iat-o la Balul Debutantelor într-o rochie superbă!

Balul Debutantelor însemna până nu demult debutul în înalta societate, cu alte cuvinte, faptul că tânăra în cauză devenea disponibilă pe piaţa măritişului. De altfel, multe dintre aceste tinere se căsătoreau cu aceeaşi rochie pe care o purtau la acest eveniment. Azi, nu mai are aceeaşi semnificaţie, dar e în continuare un eveniment important în viaţa tinerelor din ”high society”. De aceea, Ava Phillippe, fiica actriţei Reese Witherspoon şi-a lui Ryan Phillippe, n-avea cum să lipsească de la Balul Debutantelor, de anul acesta.

Ava Phillippe a fost o ”Cenuşăreasă” modernă la Balul Debutantelor, îmbrăcând o superbă rochie semnată de designerul Giambattista Valli Haute Couture. De altfel, fiica de 18 ani a actriţei Reese Witherspoon a avut ocazia să deschidă balul cu un prim vals, pe care l-a executat alături de prietenul ei în vârstă de 19 ani, Maharaja of Jaipur Padmanabh Singh. Fotografii şi video-uri inedite de la acest eveniment au invadat reţelele de socializare, arătându-le tuturor farmecul şi savoarea Balul Debutantelor în zilele noastre.

După cum era de aşteptat, mândră, Reese Witherspoon i-a stat aproape fiicei sale în acest moment. Nici Jim Toth, tatăl vitreg al Avei, n-a lipsit de la faţa locului, fiind cel care a condus-o până la Hotelul Peninsula Paris. De nevăzut a fost, însă, tatăl biologic al adolescentei, actorul Ryan Phillippe.

foto: Instagram

Modifică Setările