Royals

Fiica lui Stephanie de Monaco, îndrăgostită de-un fotbalist?

Fiica lui Stephanie de Monaco, îndrăgostită de-un fotbalist?

(L-R) Pauline Ducruet, Princess Stephanie of Monaco and Camille Gottlieb attend day three of the Monte-Carlo 37th International Circus Festival, in Monaco. (Photo by Stephane Cardinale/Corbis via Getty Images)

Este periculos să faci parte din familia princiară de Monaco şi să arăţi bine. Asta pentru că este binecunoscut obiceiul femeilor din jurul Prinţului Albert de a intra în încurcături amoroase cu cei mai neaşteptaţi bărbaţi. Pauline Ducruet (stânga), Prinţesa Stephanie de Monaco şi Camille Gottlieb (dreapta) Iar în familia Prinţesei Stephanie de Monaco, în vârstă de 52 de ani, există două fetişcane cât se poate de atrăgătoare, care au făcut deja vâlvă în presă datorită frumuseţii lor, Pauline (23) şi Camille (19). Două fete cu taţi diferiţi. Prima şi fratele ei, Louis, provin din mariajul prinţesei cu cântăreţul francez Daniel Ducruet, pe când mezina Camille este fructul legăturii amoroase a lui Stephanie cu fostul ei bodyguard, Jean-Raymond Gottlieb. Ce vă povesteam de legăturile neobişnuite de la palat?! Camille şi Kylian Mbappé În centrul celor mai noi bârfe cu parfum amoros din Principat stă, de data aceasta, cel mai mic copil al prinţesei, adolescenta Camille Gottlieb, o împătimită a Instagramului. Că doar de pe contul ei am aflat şi noi că fata cu jumătate de sânge albastru a pus ochii pe un tip celebru, dar plecat de jos, şi, dacă ne este permis, cu o altă culoare a pielii. Nu că amănuntul ăsta ar conta, dar trebuie să recunoaşteţi că bărbaţi de culoare n-au mai fost pe la palatul regal monegasc.

Bine, dacă bârfa se confirmă, febleţea lui Camille nu este chiar oricine, ci puştiul minune al fotbalului francez, atacantul echipei AS Monaco, Kylian Mbappé.

Şi poate că nu s-ar fi povestit, dacă suveranul Principatului de Monaco, Prinţul Albert, fan înfocat al echipei de fotbal, nu s-ar fi găsit să sărbătorească evenimentul câştigării campionatului francez printr-o recepţie la palat, pe 21 mai, unde au fost convocaţi toţi sportivii de la AS Monaco.

Stephanie, alături de ceilalţi doi copii ai ei: Louis şi Pauline Ducruet

Dar şi întreaga familie princiară, cu tot cu generaţia mai tânără. Puştoaica de 19 ani a prinţesei Stephanie s-a simţit, umblă vorba, foarte în largul său în compania starurilor balonului rotund, a lui Kylian Mbappé, în special. Până la urmă, fotbalistul de culoare, de origne cameruneză, aşa puşti minune cum este el, este de aceeaşi vârstă cu Camille: 18 şi merge pe 19. Probabil faptul că sunt din aceeaşi generaţie i-a apropiat pe cei doi adolescenţi, care au părut de nedespărţit la recepţia princiară. Este de înţeles că fotbalistul a fost fermecat imediat de fiica lui Stephanie, doar vorbim de o prinţesă, dar este curios şi că aceasta i-a răspuns la fel. Mai mult, cei prezenţi la petrecerea cu pricina au surprins şi momentul în care Camille şi Kylian s-au retras în grădina palatului pentru a se fotografia împreună. O fotografie care a ajuns, cum vă spuneam, pe contul de Instagram al tinerei, însoţită de un comentariu mai în glumă, mai în serios (sperăm noi). „M-am simţit obligată să oficializez!“

Râde ea, dar suntem siguri că îndrăgosteala asta îi aduce aminte mamei Stephanie de răni vechi. De iubiri intempestive.

Foto: guliver/getty images, instagram

Modifică Setările