Lifestyle

Fiica lui Steven Seagal, model de dimensiuni mari. Cum arată Arissa

Fiica lui Steven Seagal, model de dimensiuni mari. Cum arată Arissa camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Copiii cresc atât de repede, iar Steven Seagal pare să ştie foarte bine acest lucru, deoarece este un tată mândru a opt copii. Fiica sa, Arissa LeBrock, care are deja 25 de ani, a moştenit talentul actoricesc al tatălui ei şi frumuseţea mamei sale. Tânăra este acum model de dimensiuni mari.

Arissa LeBrock este fiica celebrului actor Steven Seagal şi a unui model de succes, Kelly LeBrock.

Arissa joacă în spectacolul Lifetime alături de mama ei, însă ocupaţia sa principală este cea de model. Într-unul dintre interviurile sale, fiica lui Seagal a dezvăluit cât de greu i-a fost să aleagă această cale. În adolescenţă, Arissa a înţeles că nu are formele subţiri ale unui fotomodel. Tânăra recunoaşte însă că mama ei, un model celebru, a  sprijinit-o cel mai mult.  “Ea m-a învăţat că frumuseţea stă în ochiul privitorului”.

În ciuda faptului că este fiica unor vedete, Arissa a trebuit să aştepte oferte de job în ultimii patru ani. Părinţii ei însă au învăţat-o să fie persistentă şi să nu renunţe niciodată la drumul ei spre acest vis.

Arissa spune că este foarte fericită să inspire alte femei din întreaga lume să creadă în ele însele. Ea vrea să le ajute să-şi găsească frumuseţea interioară, dar şi curajul de a demonstra cine sunt cu adevărat.

Steven Seagal poate fi mândru că a crescut o fiică atât de inteligentă şi frumoasă.

 

Modifică Setările