Gossip

Fiica lui Whitney Houston a încercat să se sinucidă? 

Fiica lui Whitney Houston a încercat să se sinucidă? 

Bobbi Kristina a fost internată de două ori la spital de când a murit mama ei. Cei apropiaţi ei se tem ca tânăra de 18 ani să nu aibă acelaşi destin ca regretata cântăreaţă.

Whitney Houston a fost găsită fără suflare înecată în cada camerei hotelului unde era cazată. Se pare că artista a amestecat medicamente cu alcool, „cocktail” care i-a adus sfârşitul. Autopsia se va face în cursul zilei de azi, dar rezultatul nu se va face public decât după ce investigaţia poliţiei se va fi terminat.

După tragedia suferită, familia cântăreţei se teme ca fiica acesteia să nu încerce să se sinucidă. Ea a fost internată de urgenţă la spital imediat ce a aflat de moartea mamei sale. Adolescenta a cosumat atunci alcool, după care a luat un sedativ. Într-un final, a leşinat. I s-a administrat un tratament pentru enxietatea extremă la spitalul Cedars-Sinai. A fost externată după câteva ore. Prietenii şi familia tinerei îşi fac griji în continuare în privinţa stării adolescentei. Ei iau în calcul o internare pe termen mai lung la o clinică de dezintoxicare.

foto: Reuters