News

Fiica lui Will Smith, Willow: "Am intrat peste părinţii mei în timp ce făceau sex!"

Fiica lui Will Smith, Willow: "Am intrat peste părinţii mei în timp ce făceau sex!"

Familia Smith: Trey, Willow, Jaden, Jada şi Will Smith.

Fiica de 17 ani a actorului i-a reproşat asta chiar mamei sale, Jada Familia Smith: Trey, Willow, Jaden, Jada şi Will Smith.

"Prima mea lecţie de sex a fost când am intrat peste tine şi tata în timp ce făceaţi sex", i-a spus Willow mamei sale în show-ul de pe Facebook pe care îl are Jada Pinkett Smith. Întregul episod s+a concentrat pe ideea de sex - astfel că trei generaţii de femei au dezbătut această temă. Adolescenta Willow, mama Jada şi bunica au dovedit o deschidere şocantă chiar pentru unele persoane din publicul lor faţă de acest subiect. au vorbit despre prima expeirenţă sexuală a lui willow, despre cum fata a intrat peste faimoşii săi părinţi în timpul unei partide de sex, dar şi despre cum Jada a fost învăţată de către bunica sa, la vârsta de doar 9 ani, despre masturbare!

"Când naiba ai intrat peste noi?", a reacţionat uluită Jada. "Eram în Aspen, am coborât din camera mea să-mi iau un suc, atunci am văzut ceva, dar am fugit repede. Mă gândeam: Doamne, e o nebunie. Ce-am văzut?!". "Nu-mi amintesc", a răspuns râzând mama sa.

"Bunica m-a învăţat despre cum îţi poţi oferi singură plăcere tocmai fiindcă a vrut să înţeleg că propria fericire depinde doar de tine însăţi", a explicat ulterior Jada episodul în care bunica ei i-a vorbit la doar 9 ani despre masturbare. "Bunica se gândea că n-ar vrea ca eu să ajung dependentă emoţional de un bărbat care-mi oferea plăcere. Şi m-a învăţat asta la 9 ani. Da, 9 ani!", a spus Jada. Apoi subiectul s-a mutat spre jucăriile sexuale, pentru car esoţia lui Will a mărturisit că a avut o obsesie la un moment dat - ajungând chiar să-şi ofere până la 5 orgasme pe zi. "Cred că până la vârsta, mi-am oferit orgasme multiple", i-a spus Jada Telanei, prietena de 21 de ani a lui Willow. Pentru ca apoi să povestească despre cât de bine s-a înţeles pe acest plan cu Will Smith. "Pentru mine, sexul extraordinar e necesar pentru ca relaţia să funcţioneze cum trebuie", a concluzionat ea.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Mama cărei vedete arată atât de bine la 61 de ani?

News

FOTO Mama cărei vedete arată atât de bine la 61 de ani?

Mare ne-a fost mirare să aflăm că această doamnă bine, sexagenară, arată atât de bine. Ieşind ca o nimfă din apele oceanului, acestei mame de vedetă nu i-am fi dat vârsta de 61 de ani. Mai ales când arată mai tonifiată şi chiar mai sexy decât fiica sa,