News

Fiica Madonnei nu renunţă la părul de la subraţ. De ce ţine Lourdes atât de mult la naturaleţea ei?

Fiica Madonnei nu renunţă la părul de la subraţ. De ce ţine Lourdes atât de mult la naturaleţea ei?

Imagine rară, în care apare Madonna, alături de fiica sa. Lourdes nu se dezminte şi continuă să se afişeze în rochii mulate şi cu păr la subraţ.

Cântăreaţa a repostat această fotografie alături de fiica sa, pe care o îmbrăţişează călduros. De asemenea, Madonna a scris şi câteva rânduri pe Instagram: ”Inima ta emană frânturi care parcă plutesc în jurul tău.” Şi hashtag: #lola

Poza aceasta a fost virală de prima dată, iar internauţii au scris mii de comentarii legate de faptul că Lourdes, fiica Madonnei, poartă păr la subraţ.

Societatea modernă a pus la dispoziţia femeilor nenumărate căi de a scăpa de părul inestetic, care poate aduce reale prejudicii mai ales pe timp de vară, când transpiraţia este la ordinea zilei.

Cu toate astea, Madonna şi Lourdes vor să imprime o imagine a toleranţei şi a acceptării.

Cântăreaţa nu postează poze des cu fiica sa cea mare. Lourdes Leon este primul copil, rezultat din căsătoria cu Carlos Leon. Diva mai are încă cinci copii.

Lourdes adoră totuşi să şocheze şi să iasă din cutumele sociale. În decembrie 2019 a făcut valuri simulând o orgie la Art Basel în Miami Beach, Florida.

De atunci, tot se afişează fără probleme, golaşă, călcând oarecum pe urmele mamei în ceea ce priveşte dezinhibiţia.

 

Comentarii

Modifică Setările