News

Fiica minoră a lui Cindy Crawford, în ipostaze intime în plină stradă!

Fiica minoră a lui Cindy Crawford, în ipostaze intime în plină stradă!

Malibu, CA - *EXCLUSIVE* - Model Kaia Gerber was seen getting super close and affectionate with a mystery man during a date with friends in Malibu. Pictured: Kaia Jordan Gerber BACKGRID USA 17 JULY 2017 BYLINE MUST READ: BENS / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Ah, acele iubiri adolescentine! Cine poate să le blameze? E clar că fiica celebrului supermodel trăieşte prima dragoste şi că fluturii în stomac n-o lasă se mai gândească de armata de paparazzi pe care o are pe urmele sale. Kaia trăieşte prima iubire Fiica de 15 ani a lui Cindy Crawford şi-a lui Rande Gerber a fost surprinsă pe străzile din Malibu, foarte aproape de casă, alături de un alt adolescent, în ipostaze amoroase, asemenea oricărui adolescent îndrăgostit.

Kaia este ţinută în braţe de acest băiat, cu care cel mai probabil are o relaţie, şi se arată a fi foarte îndrăgostită. Nimic de blamat şi sperăm că părinţii ei faimoşi înţeleg cum stau lucrurile cu primele iubiri. Ceea ce e de comentat, poate, e faptul că adolescenta nu e conştientă de statutul pe care îl are şi de faptul că, graţie părinţilor ei, este şi ea o figură publică şi, prin urmare, în atenţia presei constant.

foto: Hepta

Modifică Setările