Kate & William

Fiica Prinţului William a făcut un gest nedemn de o prinţesă. Pentru ce a fost certată micuţa Charlotte?

Fiica Prinţului William a făcut un gest nedemn de o prinţesă. Pentru ce a fost certată micuţa Charlotte? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Prinţesa Charlotte, împreună cu fratele său mai mare, Prinţul George, şi-au însoţit părinţii la regata King's Cup. Din păcate, cea mică a făcut o gafă nepermisă de Casa Regală.

Ducii de Cambridge şi-au lăsat acasă mezinul, pe Prinţul Louis, şi au petrecut în familie o zi pe Isle of Wight, alături de juniorii lor, George şi Charlotte.

Îmbrăcaţi "marinăreşte", copiii au fost atracţia evenimentului, în sine o competiţie navală caritabilă, menită să aducă bani fundaţiilor patronate de Casa Regală. Dacă prinţul moştenitor George a purtat o un tricou în dungi şi o şapcă de marinar, mica Prinţesă Charlotte a purtat o rochie Ralph Lauren cu guler tip Peter Pan. Cei doi au stat alături de bunicii lor, Carole şi Michael Middleton, în timp ce Kate şi William concurau.

La un moment dat, Ducesa de Cambridge i-a spus fetiţei sale să le facă cu mâna echipajelor aflate la start, însă Charlotte cea neastâmpărată a preferat să scoată limba, să-şi bage mâna în gură şi să facă alte schimonoseli de copil răsfăţat. Gesturi nedemne de o prinţesă, pe care mama sa le-a amendat imediat - ce-i drept, cu zâmbetul pe buze.

Modifică Setările