Case Regale

Fiica regelui Norvegiei s-a cuplat cu un bărbat de culoare. De trei ani e o femeie divorţată

Fiica regelui Norvegiei s-a cuplat cu un bărbat de culoare. De trei ani e o femeie divorţată camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Dacă vă gândeaţă că lucrurile sunt complicate doar la Casa Regală Britanică, aflaţi că nici la cea a Norvegiei apele nu sunt mai calme. Singura fiică a regelui şi-a făcut relaţia cu un bărbat de culoare publică pe Instagram.

Prinţesa Martha Louise e singura fiică a regilor Norvegiei, deci un personaj-cheie la Casa Regală din Norvegia. Asta n-a împiedicat-o însă să pună punct mariajului cu Ari Behn şi să plece în căutarea dragostei adevărate. Ei bine, după doar trei ani, prinţesa a şocat supuşii regali cu anunţul, postat pe Instagram, cum că se iubeşte cu un bărbat de culoare.

Duminică, Prinţesa Martha Louise a Norvegiei (47) anunţa că iubeşte din nou: ”Când îţi întâneşti adevărata iubire, o ştii. Am suficient de norocoasă s-o întâlnesc pe a mea. Shaman Durek mi-a schimbat viaţa, aşa cum a făcut-o cu mulţi alţii. M-a făcut să văd că iubirea necondiţionată există pe această planetă. M-a acceptat fără întrebări ori frici. Mă face să râd mai mult decât oricine, are cele mai înţelepte sfaturi pentru mine. Mă simt atât de fericită şi binecuvântată că este iubitul meu. Îţi mulţumesc iubirea mea pentru că m-ai inclus, atât de generos, în familia ta. Te iubesc de-a pururea”.

Ba mai mult, Prinţesa şi-a apărat alegerea amoroasă, spunând că nimeni nu-i îndreptăţit să comenteze pe baza vieţii sale. ”Pentru cei care simt nevoia să mă criticaţi: să vă abţineţi! Nu aveţi niciun drept să mă criticaţi ori să alegeţi voi pentru mine. Nu am ales un bărbat care să vă placă vouă ori după normele voastre. Am ales din dragoste. Shaman Durek este bărbatul cu care iubesc să-mi trăiesc viaţa şi care mă împlineşte. Aşa că vă mulţumesc că-mi respectaţi acţiunile şi alegerea partenerului. Tot ce ştiu în acest moment este că ne iubim şi că suntem fericiţi.”, a mai precizat Prinţesa Norvegiei pe Instagram.