Gossip

Fiica secretă a lui Jay Z face mărturisiri şocante. Aceasta vrea să dovedească cu orice preţ paternitatea cântăreţului

Fiica secretă a lui Jay Z face mărturisiri şocante. Aceasta vrea să dovedească cu orice preţ paternitatea cântăreţului

O femeie în vârstă de 29 de ani, pe nume Teasha Macer, născută în Cambridge, Maryland, susţine că mogulul hip-hop este tatăl ei biologic. Ea este dispusă să facă şi un test de ADN pentru a dovedi că spune adevărul.

Deşi ea şi mama ei au încercat în repetate rânduri să comunice cu Sean Carter, alias Jay-Z, de fiecare dată au eşuat, deoarece acesta nu doreşte să fie implicat în vreun nou scandal, acum că apele legate de aventurile lui extraconjugale s-au mai liniştit. Mătuşa presupusei fiice a fost cea care i-a făcut cunoştinţă mamei acesteia cu vedeta hip-hop. Şi deşi o bună perioadă de timp au fost doar prieteni, după nopţi în care jucau cărţi, nopţi scufundate în alcool şi droguri, cei doi au avut o relaţie aventuroasă din care a rezultat, în 1990, Teasha Macer.

Presupusa fiica postează pe contul de Instagram imagini care să dovedească asemănara dintre ei

În prezent, fosta iubită a lui Jay-Z, mama Teashei, suferă de scleroză multiplă, însă prietenii şi familia susţin că toată viaţa ei a povestit despre cine este adevăratul tată al fiicei sale. De altfel, mătuşa care le-a făcut cunoştinţă a postat pe Facebook cum că, în perioada în care cântăreţul hip-hop activa la Roc-a-Fella Records, persoana care le-a răspuns la telefon atunci când au vrut să i-a legătura cu el le-a închis apelul în nas şi de atunci nu au ştiut cum să mai dea de acesta, deşi nu au renunţat. Pentru a face povestea ei cât mai credibilă, Teasha şi-a făcut un cont de Instagram, @jayzfirstdaughter, unde plănuieşte să facă publică viaţa ei. Ea a postat şi o justificare a acţiunilor sale, fapt care a stârnit presa americană: “Am tăcut prea mult timp. Urmăriţi-mă aici cum voi povesti despre cum am trăit în umbra faptului că Jay-Z este tatăl meu, într-un oraş în care toată lumea ştie acest lucru. Crescânt, am văzut cu scleroza multiplă mi-a furat-o pe mama, mama mea, cea care era 24h plină de viaţă. Dar am încercat să fac faţă la toate acestea, crescând patru copii, dintre care doi gemeni, am mers la şcoală full-time şi am avut două joburi, la puşcărie şi la spital.”, a publicat aceasta pe reţelele sociale.

Dacă acest scandal escaladează, nu ştim daca Be va mai îndura mult timpt secretele soţului ei

Adevărat sau nu, acest zvon îi pică foarte prost cântăreţului, mai ales după ce a făcut tot posibilul să nu o mai supere pe mama copiilor lui, Beyonce, acceptând chiar mersul la terapie, după cum chiar el a declarat: „A fost o muncă foarte grea să mergem împreună la terapie, dar azi suntem într-un loc mult mai bun, ne e mult mai bine”, 

 

Comentarii