Fashion

Fiica Silviei de la "Bravo, ai stil!" e la fel de fashionistă ca mama ei FOTO

Fiica Silviei de la "Bravo, ai stil!" e la fel de fashionistă ca mama ei FOTO camera-retro icon Vezi galeria 18 poze

Evolette are doar şase ani, dar este la fel de preocupată de hăinuţe precum mama sa, câştigătoarea concursului de stil de la Kanal D.

Silvia Oana Popescu are o fetiţă frumuşică foc, blondă, cu păr lung şi foarte preocupată de aspectul său. O trăsătură pe care, de bună seamă, micuţa Evolette a moştenit-o de la mama sa, care are veleităţi înnăscute de stilist şi care şi-a demonstrat pasiunea pentru modă atât în primul sezon al show-ului "Bravo, ai stil!", cât şi în recent încheiatul concurs "Bravo, ai stil! All Stars", unde a câştigat premiul cel mare.

La cei şase anişori ai săi, Evolette (care are deja un nume de poveste, după personajul din "Harry Potter") are o garderobă cu sute de hăinuţe pe care le schimbă şi le afişează cu mândrie în diverse locuri, pe unde o ia mama ei. Fie că merge în parc, la un loc de joaca, la filmări cu mama sa ori în vizită, Evolette este mereu în trend.

Mai mult, fetiţa are deja propriul portofoliu, fiind angrenată în mai multe shooting-uri pentru o colecţiile vestimentare pentru copii.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările