News

Fiica unui celebru artist de la noi a făcut show la TV VIDEO

Fiica unui celebru artist de la noi a făcut show la TV VIDEO

Emisiunea "Duelul pianelor" a avut un invitat surpriză: fiica unui celebru artist român, care a moştenit talentul tatălui ei. Iată despre cine este vorba.

Pe el îl cunoaşte o ţară întreagă. Are o carieră lungă în spate, încă de dinainte de căderea comunismului, şi, la vârsta pe care o are fiica sa acum, era deja showman pe marile scene din România. Acum, lumea îl poate vedea cântând în turnee prin ţară, pe litoral, la evenimente private şi... în reclamele Catena. Da, este vorba despre Adrian Enache, care are o mândreţe de fată şi pe care, mai nou, o ia cu el la cântări.

Asta pentru că Diana, care are 20 de ani şi vrea să urmeze o carieră în domeniul juridic, nu-şi poate ignora calităţile vocale moştenite de la tatăl său.

Invitată în emisiunea "Duelul pianelor" de la TVR 2 alături de părintele său, Diana a impresionat cu vocea sa, cântând piese cunoscute din repertoriul internaţional.

Puţină lume ştie că Diana a înregistrat câteva piese alături de System Band, la iniţiativa lui Arthur Mihai, chitaristul şi liderul trupei, şi că este invitată la evenimentele private, unde interpretează piese din repertoriul internaţional.

Adrian Enache şi fiica sa, Diana.

Modifică Setările