Royals

Fiicele Regelui Mihai, reunite de Crăciun la Săvârşin FOTO

Fiicele Regelui Mihai, reunite de Crăciun la Săvârşin FOTO camera-retro icon Vezi galeria 43 poze

La un an de la trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale, patru dintre fiicele suveranului petrec împreună sărbătorile în România.

Anul trecut purtau doliul cel dureros. Anul acesta, însă, le revedem zâmbind şi fiind din nou împreună pe Majestatea Sa Margareta, Principesa Maria (mutată în România), Principesa Elena (mama lui Nicolae) şi Principesa Sofia (de un talent fotografic desărvârşit). Absentă este Principesa Irina, stabilită de ani buni în Statele Unite.

Cele patru fiice ale fostului suveran petrec Crăciunul la Castelul Săvârşin, locul preferat al tatălui lor şi spaţiul devenit simbolic pentru celebrarea Sărbătorilor în Familia Regală română.

Primii ajunşi la Săvârşin au fost Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu care, continuând tradiţia instituită de casa regală, au oferit cadouri atât personalului de pe domeniul Săvârşin şi lucrătorilor ocolului silvic regal, cât şi dubaşilor care i-au colindat, precum şi persoanelor aflate în nevoie.

Dacă ne-am obişnuit deja cu prezenţa Principesei Maria, implicată în diverse acţiuni şi vizite ale Casei Regale, o mare surpriză este prezenţa Principesei Sofia, care şi-a lansat anul acesta propria colecţie de fotografii la Bucureşti, dar care a găzduit recent şi lansarea unui alt titlu din colecţia regală, “Kildine – povestea unei mici principese răutăcioase”, scrisă de Regina Maria a României şi publicată la Editura Corint.

Totodată, salutară este şi prezenţa Principesei Elena, mama lui Nicolae al României, care a însoţit-o recent pe sora sa mai mare, Margareta, Custode Regal, în Marea Britanie şi a participat la dezvelirea primei statui a Reginei Maria din afara ţării, pe domeniul Eastwell Park, locul copilăriei reginei.

Fanii Familiei Regale române se vor bucura s-o vadă şi pe Alma, prietenoasa căţeluşă din rasa ciobănesc elveţian.

Iată şi mesajul Majestăţii Sale Margareta, cu prilejul Sărbătorilor:

Foto: Daniel Angelescu/Casa Regală

Modifică Setările