News

Filmările de la "Te cunosc de undeva" au fost reluate. Vedetele de la Antena 1 s-au vindecat de coronavirus

Filmările de la "Te cunosc de undeva" au fost reluate. Vedetele de la Antena 1 s-au vindecat de coronavirus camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Veşti bune de la Antena 1. Postul de televiziune a reluat filmările pentru "Te cunosc de undeva". Emisiunea este înregistrată acum de vedete şi va fi difuzată probabil în toamna acestui an. 

Mai multe vedete care filmau pentru emisiunea de la Antena 1 au fost infectate cu coronavirus. Este vorba despre Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Adriana Trandafir, Andrei Ştefănescu, chiar şi prezentatoarea, Alina Puşcaş. Aceştia au fost testaţi şi au petrecut săptămâni de zile în spitalele din Bucureşti. Medicii i-au tratat atent, iar după ce două teste consecutive au ieşit negative, ei au putut merge acasă. 

Postul de televiziune a luat acum toate măsurile necesare, iar filmările au fost reluate. Vestea am aflat-o de la Andreea Bălan, ea este cea care a postat în mediul online imagini de la filmări. A apărut şi Alina Puşcaş alături de ea, chiar şi Aurelian Temişan. Se pare că toţi se simt bine şi au început munca. 

 

Filmările de la Te cunosc de undeva au fost suspendate din cauza cazurilor de coronavirus

Antena 1 a emis o poziţie oficială, după ce presa a aflat despre faptul că mai multe vedete au fost testate pozitiv cu COVID-19. "Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct.

Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare. În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menţionăm faptul că emisia postului continuă la fel ca şi până acum. Au fost luate şi în acest caz toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă’, este comunicatul oficial al postului tv."

Foto: Facebook, Instagram