Vedete

Filmul despre Freddie Mercury i-a adus şi o iubită! Rami Malek, îndrăgostit de colega de platouri

Filmul despre Freddie Mercury i-a adus şi o iubită! Rami Malek, îndrăgostit de colega de platouri

El a făcut un rol magnific în filmul Bohemian Rhapsody. Este vorba despre actorul de origine egipteană Rami Malek, în vârstă de 37 de ani. Ea a interpretat-o destul de bine pe iubita din tinereţe a legendarului Freddie Mercury, Mary Austin. Este vorba de tânăra actriţă americană Lucy Boynton, în vârstă de 24 de ani.

Ei bine, mult mai interesant este că cei doi n-au fost iubiţi doar în film, ci şi-au continuat relaţia în afara lui, semn că această peliculă minunată a însemnat naşterea unei frumoase poveşti de iubire.

Idila lor este semi confirmată, prin apropierea celor doi la evenimentele publice, chiar dacă nici Rami, nici Lucy n-au vorbit până acum despre cum a început relaţia lor, însă surse apropiate celor doi actori susţin că cei doi s-au îndrăgostit la filmările pentru Bohemian Rhapsody.

Aseară, Rami Malek şi Lucy Boynton au arătat extraordinar împreună la gala Governors Awards, care a avut loc în Los Angeles. Lucy a ales pentru acest eveniment o rochie roşie de la Rodarte, în timp ce Rami a îmbrăcat un costum negru, la care a combinat o cămaşă şic, în buline. 

Foto: profimedia, getty images