News

Filmul „Ocean’s 8: Jaf cu clasă“ a cucerit publicul din România. Primul loc în box office!

Filmul „Ocean’s 8: Jaf cu clasă“ a cucerit publicul din România. Primul loc în box office!

Continuarea seriei de succes care a făcut istorie cu ingenioasele spargeri marca Ocean, filmul „Ocean’s 8: Jaf cu clasă“, ocupă primul loc în box office-ul românesc în urma weekendului de lansare, cu încasări în valoare de aproximativ 885.000 de lei, generate de cei peste 41.500 de spectatori, care au vizionat filmul în premieră.

Filmul le aduce în rolurile principale pe Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna şi Helena Bonham Carter. Surprinzătoare vor fi şi apariţiile unor celebrităţi internaţionale ca Zayn Malik, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Katie Holmes, Maria Sharapova şi, bineînţeles, marea doamnă a modei, Anna Wintour, coordonatoarea revistei Vogue.

Cinci ani, opt luni, 12 zile… şi timpul trece în continuare. Atât de mult a trecut de când Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiectează cel mai mare jaf din viaţa ei. Pentru asta are nevoie de o echipă de profesioniste în domeniu, începând cu partenera ei de încredere Lou Miller (Cate Blanchett). Împreună recrutează specialistele: bijutierul Amita, hoaţa de buzunare Constance, experta în garduri Tammy, hacker-iţa Nine Ball şi designerul vestimentar Rose.

Ţinta este un superb colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actriţa Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului – Gala Met. Planul este perfect, însă totul trebuie să decurgă fără nicio abatere dacă echipa vrea să pună mâna pe diamante. Totul se face la vedere.

Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Village Roadshow Pictures, o producţie Rahway Road, „Ocean’s 8: Jaf cu Clasă“, care s-a lansat în premieră pe marile ecrane din România pe 22 iunie şi poate fi vizionat în continuare în cinematografele din toată ţara.

Modifică Setările