News

Fina lui Michael Jackson rupe tăcerea! Cum se comporta celebrul artist în compania copiilor

Fina lui Michael Jackson rupe tăcerea! Cum se comporta celebrul artist în compania copiilor

În mijlocul atâtor acuze, iată că există şi o voce care să-l apere pe Michael Jackson. Fina popstarului, Lucy Lester, vorbeşte despre cum s-a comportat acesta cu ea, dar şi cu ceilalţi copii din jurul lui.

Fata botezată de Michael Jackson a rupt tăcerea şi a vorbit despre acuzele care i se aduc popstarului. Lucy Lester (27) spune că era foarte apropiată de MJ, graţie relaţiei tatălui ei cu acesta, şi că popstarul a avut întotdeauna grijă de ea. Mai mult, Lucy spune că ea şi fraţii ei obişnuiau să fie mereu în preajma lui MJ, că se jucau alături de copiii lui, şi că petreceau Crăciunul împreună.

Lucy îi susţine nevinovăţia până în pânzele albe, menţionând că acuzele aduse lui sunt false şi că el a fost mereu un ”om blând, de familiei”: ”100% n-am văzut în el nimic să-mi sugereze că ar fi capabil de abuz sexual asupra copiilor. N-am avut nici cea mai mică temere, n-am auzit ori văzut nimic care să mă facă să mă simt inconfortabil. Nu cred că a făcut nimic din ce se spune şi cred că sunt alţi factori, precum banii, care îi fac pe respectivii să-l acuze. Pot vorbi din experianţa mea şi pot spune că nu a făcut niciodată un pas greşit. Michael era un om de familie”.

Lucy îşi aminteşte că Michael Jackson a încercat s-o înveţe dansul ”moonwalk” şi că o ajuta să-şi sărbătorească cei 18 ani în 2009, atunci când a murit.