News

Final neaşteptat pentru concursul Exatlon. Tu cine crezi că va câştiga?

Final neaşteptat pentru concursul Exatlon. Tu cine crezi că va câştiga?

Final neaşteptat de timpuriu pentru cea mai vizionată emisiune-concurs a anului, reality show-ul „Exatlon” de pe Kanal D. Ei bine, deşi mai sunt opt oameni în concurs, miercuri, pe 23 mai, va avea loc ultima Arena, cea care va decide câştigătorul „Exatlon” şi al premiului de 100.000 de euro. Transmisiunea va fi în direct, la Kanal D, începând cu ora 19:45.

Toţi cei rămaşi în acest moment în concurs, fie că este vorba de cei patru Războinici, fie de cei patru Faimoşi, au şanse la marele premiu. Rămâne de văzut care concurent a atras cel mai mult aprecierea publicului, pentru că votul telespectatorilor va face departajarea finală.

În acest moment, în competiţia „Exatlon” au rămas războinicii Alexandru Nedelcu, Ionuţ Sugacevschi, Ştefan Floroaica, Roxana Moise şi faimoşii Cătălin Cazacu, Vladimir Drăghia, Larisa Vasile şi Valentin Chiş.

Este neclar, însă, care sunt paşii care vor duce la alegerea câştigătorului concursului Exatlon, şi anume dacă vor exista probe eliminatorii până când, în finală, vor rămâne doar doi, o fată şi un băiat, aşa cum s-a întâmplat şi în concursul Exatlon din Mexic.

În cazul acelei ediţii, finaliştii s-au ales în urma unor semifinale ale fetelor, respectiv ale băieţilor, iar departajarea finală s-a făcut după o nouă rundă de vot din partea telespectatorilor. Câştigătorul Exatlon Mexic a fost atletul de doar 18 ani Ernesto Cazares.

Anunţul făcut de cei de la Kanal D i-au surprins pe fanii concursului, mulţi fiind contrariaţi de această modalitate de alegere a câştigătorului, după cum o arată şi multe dintre comentariile postate pe pagina de Facebook a concursului: "Nu e corect să decidă publicul. Corect este să joace şi cine câştigă, aia e. În general, publicul nu prea votează după performanţă şi nici măcar nu se ştie dacă voturile sunt chiar atât de reale. Câştigătorul deja se ştie .... va fi Drăghia".

Aşadar, aventura Exatlon se termină şi în România, săptămâna viitoare, pe 23 mai. Tu cine crezi că va câştiga?