News

Fiul adoptiv al lui Horia Brenciu împlineşte 5 ani. Iată cât de simpatic e puştiul şi cât de iubit e de surorile lui

Fiul adoptiv al lui Horia Brenciu împlineşte 5 ani. Iată cât de simpatic e puştiul şi cât de iubit e de surorile lui camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Horia Brenciu are o familie frumoasă şi numeroasă! Deşi e destul de discret când vine vorba despre partenera lui de viaţă şi de cei patru copiii ai lor, artistul e un bărbat şi un tată mândru şi împlinit.

Astăzi, este motiv de sărbătoare în familia lui Horia Brenciu. Fiul lui adoptiv, micuţul Toma, împlineşte cinci ani. Fericitul anunţ l-a făcut chiar soţia artistului, prin intermediul contului de Facebook. ”El este Zeus. Şi azi împlineşte 5 ani. Te iubesc, dragostea mea! Când mă uit la tine mă gândesc că am făcut ceva foarte bine pe lumea asta, de mi-a dat Dumnezeu o asemenea minune. Să fii fericit, băiat frumos şi bun!”, este mesajul de pe Facebook al lui Alice Dumitrescu Brenciu.

Aşadar, ne aşteptăm că Zeus (n.r. nume de alint pentru Toma) să fie răsfăţat de părinţii lui, dar şi de cele trei surori care îl divinizează. De altfel, Horia Brenciu a vorbit într-un interviu recent despre relaţia care există între cei patru copii ai lui, mărturisind că Toma este răsfăţat de toţi cei din casă. ”E un fel de competiţie a afecţiunii între noi. Toma e tot un zâmbet, cântă tot felul de cântece şi are o privire tare galeşă. Fetele se întrec în a-i găsi apelative precum Soarele meu, Zeus, Îngeraş. Şi lista poate continua, credeţi-mă...”, a declarat, pentru Libertatea, Horia Brenciu.

În acelaşi interviu, Horia Brenciu recunoştea că procesul de adopţie a micuţului Toma a fost unui anevoios, durând nu mai puţin de 3 ani. Din fericire, procesul s-a încheiat de mult, iar Toma se bucură acum de un cămin iubitor şi protector, Horia şi Alice străduindu-se să-i ofere tot ce e mai bun. ”Aş zice că am fost ajutaţi de Dumnezeu. Toată procedura a durat aproape trei ani. Toma a fost cu noi în tot acest timp şi în rest nimic nu a contat. De fapt, ideea e că poţi trece prin orice, dacă la capătul drumului te aşteaptă o minune.”, spunea el pe atunci.î

Horia şi Alice sunt părinţi ai patru copii: Mariei şi Andreei, provenite din relaţia anterioară a lui Alice, ai micuţei Mina (6 ani şi jumătate) şi Toma (cinci ani).

Modifică Setările