News

Fiul Angelinei Jolie, Maddox, a împlinit 18 ani! Ce surpriză i-a pregătit mama lui înainte de-a pleca la facultate?

Fiul Angelinei Jolie, Maddox, a împlinit 18 ani! Ce surpriză i-a pregătit mama lui înainte de-a pleca la facultate? camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Starul hollywoodian a găsit un fel inedit de-a serba ziua de naştere a unuia dintre cei şase copii ai ei, înainte ca acesta să plece de acasă la facultate.

Angelina (44) l-a invitat pe fiul ei la un prânz cât se poate de special, pe 5 august, alături de prieteni de-ai ei, printre care s-au numărat Loung Ung, autoarea cărţii First They Killed My Father, pe care Jolie a transformat-o într-un film, în 2017.

Angie – care îi mai are şi pe copiii Zahara (14), Shiloh şi Pax (13) şi Vivienne şi Knox (11) cu fostul ei soţ, Brad Pitt – îl va trimite pe cel mai mare dintre ei la facultate, la finele acestei luni. Maddox va urma cursurile Universităţii Yonsei din Korea de Sud, unde va studia biochimia.

“Faimoasa mămică îl va duce pe Maddox la facultate în august. E foarte mândră de asta! Cu siguranţă că îi va fi dor de el, dar el e pregătit să plece de-acasă şi să se descurce singur”, a declarat o sursă pentru People.

foto - Facebook, Getty Images

Modifică Setările