Vedete

Fiul bolnav al lui Kamara a împlinit 5 ani. Cum se simte Leon, de când tatăl său a părăsit "Ferma"

Fiul bolnav al lui Kamara a împlinit 5 ani. Cum se simte Leon, de când tatăl său a părăsit "Ferma" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Băieţelul suferă de tetrapareză spastică şi se află în îngrijirea artistului, care se luptă pentru însănătoşirea sa.

Kamara a participant recent la emisiunea ”Ferma - Un nou început” cu singurul scop de-a lupta pentru sănătatea copilului său. Mulţi n-au înţeles cu adevărat drama prin care trece acasă cu băieţelul său, decât după ce cazul lui Leon a fost prezentat public. Iar Kamara, în ciuda controverselor apărute în timpul reality show-ului, a dovedit că se poate bate ca un leu pentru binele copilului său.

De altfel, după ce a ieşit din competiţie, Kamara a obţinut ajutor pentru Leon, astfel că, la jumătatea lunii mai, băieţelul a făcut un tratament specializat în Turcia. 

"Leon a făcut primul transfer de celule stem. Un prim pas important în drumul lui spre o copilărie normală, una în care să alerge, să exploreze lumea din jurul lui şi să descopere bucuriile vârstei lui. Mulţumim tuturor celor care ne-au fost şi ne sunt alături cu un gând, cu o rugăciune şi cu o contribuţie la cazul lui Leon", transmitea Kamara, via Facebook, pe 16 mai.

Ieri, Leon a împlinit 5 ani şi, ca de obicei, tatăl său a postat un filmuleţ cu ei doi cântând o piesă celebră. De data aceasta, o melodie în franceză, "Champs Elysees" a lui Joe Dassin.

Leon a fost diagnosticat, la scurt timp de la naşterea sa, cu tetrapareză spastică. La ora actuală, Leon se foloseşte doar de un braţ, cântăreşte 10 kilograme şi are nevoie de supraveghere permanentă.

Kamara are grijă nonstop de el şi recent a creat o campanie de strângere de fonduri, "Încă un pas pentru Leon", dar şi un videoclip care îi este dedicat celui mic.