News

Fiul cel mare al Angelinei Jolie, detalii despre relaţia cu Brad Pitt! A dezvăluit dacă sunt în război

Fiul cel mare al Angelinei Jolie, detalii despre relaţia cu Brad Pitt! A dezvăluit dacă sunt în război

Brad Pitt şi Maddox, fiul cel mare al lui şi al Angelinei Jolie, au avut o perioadă în care nu şi-au vorbit deloc, după un conflic petrecut în 2016.

La acea vreme, cei doi s-au certat din cauză că actorul consumase foarte mult alcool în timp ce se afla alături de întreaga lui familie într-un avion, iar Maddox nu a fost de acord cu comportamentul tatălui său.

Dacă până acum se ştia că Brad Pitt şi fiul lui au mers inclusiv la psiholog, pentru a depăşi momentul şi a se împăca, presa de peste hotare notează că Maddox nu şi-a iertat tatăl niciodată.

Profitând de faptul că acum Maddox este departe de familie, el mutându-se la Seul, în Coreea de Sud, acolo unde urmează să facă facultatea, unii jurnalişti l-au oprit pe stradă pentru a-i lua interviuri.

Chiar dacă Maddox nu a vrut să vorbească despre Brad Pitt, cele câteva vorbe rostite de el fac acum înconjurul lumii. „Nu ştiu nimic despre asta. Vaf i ce va fi“, a răspuns tânărul atunci când a fost întrebat dacă Brad Pitt îl va vizita în Coreea de Sud şi dacă relaţiile dintre ei sunt mai bune.

Modifică Setările