Gossip

Fiul cel mic al lui Michael Jackson şi-a schimbat numele

Fiul cel mic al lui Michael Jackson şi-a schimbat numele

Doamnelor şi domnilor, Blanket Jackson nu mai există! Fiul cel mic al regretatului Rege Pop, în vârstă de 15 ani, şi-a schimbat numele de alint, după ce a fost luat în râs de cei din jur, atâţia ani, din cauza ciudatei porecle, Blanket/Păturică.

Şi asta nu de ieri, de azi. Încă din 2015, adolescentul se recomandă cu numele Bigi, unul de origine germană şi care poate fi tradus cu idealist şi sensibil.

Prince Michael Jackson II aka Blanket, Paris Jackson şi Prince Jackson, în 2012
Bigi Jackson astăzi

Mai mult, surse din apropierea puştanului susţin că acesta are mai multă încredere în el de când a decis să se recomande cu alt nume decât Blanket/Păturică. Nu că Bigi ar suna prea serios...

Noul Bigi este singurul dintre copiii lui Michael care nu caută lumina reflectoarelor, băiatul fiind deosebit de timid în prezenţa necunoscuţilor. Adolescentul este preocupat de şcoală, merge la o instituţie privată de învăţământ din Los Angeles, iar în timpul liber face sport sau merge la filme cu amicii lui.

Adolescentul a cărui mamă surogat nu este identificată locuieşte cu bunica lui paternă, Katherine Jackson (87), la reşedinţa ei din Calabasas, California, avându-l ca tutore pe nepotul lui MJ, T J Jackson (38).

Foto: Getty Images, Dailymail.co.uk

Modifică Setările