News

Fiul Claudiei Pavel, într-un videoclip alături de fiicele lui Puya. "Noah are stofă de artist" FOTO&VIDEO

Fiul Claudiei Pavel, într-un videoclip alături de fiicele lui Puya. "Noah are stofă de artist" FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

La doar şase ani, Noah debutează ca actor în noul clip al artistei, “Dă mai tare”, o  colaborare cu Bibanu şi Uddi. 

La doar şase ani, Noah, fiul Claudiei Pavel debutează ca actor în noul clip al artistei, “Dă mai tare”, o  colaborare cu Bibanu şi Uddi. Noah apare în clip alături de Iuliana şi Melissa, fiicele lui Puya.

“Se poate spune că talentul se moşteneşte. Noah are stofă de artist. Anul trecut, în decembrie, am cântat împreună un colind. De această dată, Noah are o apariţie foarte cool. Poartă o mănuşă de box pe mana stângă şi iese dintr-o maşină e lux. Câteva scene din clip sunt filmate în faţa casei noastre, iar Noah şi-a adunat cu acest prilej toţi prietenii din cartier. Tot în clip apar şi Iuliana şi Melissa, fiicele lui Puya, cu care Noah este bun prieten”, declară Claudia Pavel.

Piesa “Dă mai tare”, un featuring al Claudiei alături de Bibanu şi Uddi, s-a auzit în premieră pe litoral de 1 Mai.

“Sunt la a doua colaborare cu Bibanu, după piesa <Îmi e dor>, care s-a aflat în trending în topul pieselor româneşti la începutul anului. <Dă mai tare>  este o piesă dinamică, cu potenţial de hit, compusă de Bibanu şi înregistrată în colaborare cu Uddi. Am filmat clipul în câteva locaţii din Bucureşti dar şi pe scena clubului LOFT de la Mamaia, acolo unde am cântat-o în premiera de 1 Mai”, adaugă Claudia Pavel.

În videoclipul regizat de Dan Popescu (Bibanu) şi Robert Bratu, artiştii au condus maşini scumpe (Rolls Royce, Bentley şi Mercedes), în valoare de peste jumătate de milion de euro, iar Claudia şi-a accesorizat ţinutele cu bijuterii Kultho, de peste 20.000 Euro

Comentarii

Modifică Setările