News

Fiul Dianei Ross şi Ashlee Simpson au primul lor copil: ce nume ciudat i-au pus?

Fiul Dianei Ross şi Ashlee Simpson au primul lor copil: ce nume ciudat i-au pus?

Actorul de 26 de ani părea de câteva zile foarte fericit şi entuziasmat, după ce a postat o serie de fotografii în exclusivitate de la nunta de basm pe care-a împărtăşit-o cu Ashlee, sora mai-celebrei Jessica Simpson. Nu ştiam că, de fapt, urma foarte curând să-şi ţină în braţe pentru prima dată copilul: o fetiţă!

Blonda de 30 de ani a născut o fetiţă joia trecută, fiind cel de-al doilea ei copil – mai are un fiu de 6 ani, Bronx, cu fostul soţ, Pete Wentz. Faptul că este fetiţă a stârnit şi mai multe emoţii pentru Evan, care-şi dorea una. “E foarte bucuros că are o fată. I se pare drăguţ să se joace cu ea, crede că va fi adorabilă”, spune un apropiat citat de E! News. “Toată familia a fost alături de ei să-i susţină. Evan era foarte emoţional, o iubeşte pe Ashlee foarte mult. Nu a plecat de lângă ea şi au trecut prin toţi paşii împreună. Abia aşteaptă să fie tată”.

Fericirea lor e atât de mare, că şi numele ales pentru fetiţa lor nou-născută este unul bizar, care aminteşte de rockstaruri: “Suntem peste măsură de încântaţi că s-a născut fetiţa noastră dragă, Jagger Snow Ross”, scrie într-un anunţ pe paginile lor de Instagram. “Cuplul se gândea de mult timp la numele acesta. Voiau ceva amuzant şi diferit”, spune tot o sursă citată de E!. Numele aminteşte atât de Mick Jagger, cât şi de regretata Phoebe Snow.

Cântăreaţa şi actorul din "Jocurile foamei" s-au căsătorit acum un an, în grădina casei mamei lui Evan Ross, legendara Diana Ross, în Greenwich, Connecticut, într-un décor eclectic, cu tematică romantică şi de basm, în mijlocul naturii.

ashlee_simpson_evan_ross_nunta

Şi decorul ceremoniei care a avut loc în grădina superbă a casei Dianei Ross a fost pe măsura aşteptărilor: felinare aprinse pe iarbă, plimbări pe alei romantice, la umbra copacilor, în timp ce petrecerea a avut loc într-un cort alb, decorat cu candelabre din flori şi mese pline de motive romantice şi florale şi design alb cu auriu.

ashlee_simpson_evan_ross_nunta