News

Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu este o revelaţie în lumea filmului

Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu este o revelaţie în lumea filmului

El este fiul cel mic al fostului fotbalist de la Steaua Bucureşti, Ilie Dumitrescu, şi, pe lângă faptul că arată ca un model, mai are şi succes în industria cinematografiei. Mezinul familiei este acum o revelaţie în lumea filmului românesc şi la numai 19 ani a jucat deja în trei filme cunoscute.

Tatăl lui este celebru în România, iar fiul nu s-a lăsat nici el mai prejos, ci a reuşit să-şi facă singur un nume într-un domeniu total diferit - actoria. A cucerit deja marele ecrane cu zâmbetul şi talentul său, ba chiar a fost supranumit Jude Law de România, căci îi seamănă celebrului actor britanic, atât ca înfăţişare, cât şi la farmecul actoricesc.

"Am fost comparat din punct de vedere estetic ceea ce e foarte bine, e o validare extrem de frumoasă. Dar eu vreau să demonstrez că nu frumuseţea e totul. Deşi este un atu", a declarat tânărul Ilie Dumitrescu Junior într-un interviu pentru Observator.  Şi, surprinzăor, faţă de ceilalţi băieţi de foşti fotbalişti şi actuali antrenori, nu a fost niciodată tentat să facă carieră din fotbal.

Jude Kaw are o sosie în România.

Până în prezent a jucat în trei producţii de succes, „Love by Design”, „Palatul Pionierilor B’92” şi „Un pas în urma serafimilor” şi visează să apară pe marile ecrane alături de actori consacraţi de la Hollywood. Cu asemenea performanţe la vârsta luni, se pare că viitorul îi surâde şi, cine ştie, curând îl vom vedea jucând alături de Brad Pitt, George Clooney sau Johnny Depp. Ce-i drept, ar putea ajunge co-starul lui Jude Law şi n-ar fi singurul român care reuşeşte această performanţă. Mădălina Bellariu, o româncă talentată din Piteşti, a ajuns să joace în aceeaşi producţie cu celebrul actor de 44 de ani.

Citeşte şi: Mădălina Bellariu: „Nu mă aşteptam să joc cu Jude Law. A fost o surpriză totală.“

Foto: Getty Images, Facebook Ilie Dumitrescu Jr.