News

Fiul ilegitim al lui Arnold Schwarzenegger, copia fidelă a actorului

Fiul ilegitim al lui Arnold Schwarzenegger, copia fidelă a actorului

Nici dacă ar vrea să-şi nege paternitatea n-ar putea. Fiul de 18 ani al lui Arnold Schwarzenegger, provenit din amantlâcul cu menajera, îi seamănă perfect celebrului actor.

Cele mai recente imagini surprinse cu tânărul Joseph Baena ne demonstrează încă o dată că genetica nu minte. Adolescentul în vârstă de 18 este copia fidelă a celebrului actor.

fiu arnold schwarzenegger
Surprins de paparazzi în timp ce făcea piaţa

Joseph, care a crescut în Bakersfield, a fost surprins de paparazzi în timp ce făcea piaţa în Malibu. Acesta le-a făcut cu mâna paparazzilor, semn că s-a obişnuit deja cu prezenţa fotografilor  avizi de senzaţional.

Purtând un tricou albastru, o pereche de pantaloni scurţi, negri, şi o pereche de şlapi, juniorul Joseph ne aminteşte de Arnold în anii tinereţii, pe când obţinea gloria cu pelicula „Terminator”.

poza
Asemănarea dintre el şi tatăl său este izbitoare

Amintim că Joseph s-a născut în 1997,  în urma relaţiei lui Arnold cu Mildred Patricia Baena, care pe atunci era menajera familiei. Totuşi, faptul că Arnold este tatăl acestui băiat s-a aflat tocmai în 2011, pe când Maria Shriver, soţia actorului, a decis să pună punct mariajului lor. Tot atunci s-a aflat că Arnold nu ştia că este tatăl lui Joseph mulţi ani la rând.

foto: captură DailyMail.co.uk