Vedete

Fiul lui Gwyneth Paltrow e ”mândru” că mama lui vinde vibratoare. Adolescentul de 15 ani a uimit-o pe actriţă

Fiul lui Gwyneth Paltrow e ”mândru” că mama lui vinde vibratoare. Adolescentul de 15 ani a uimit-o pe actriţă camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Gwyneth Paltrow a fost invitată miercuri la emisiunea de succes “The Ellen DeGeneres Show”, unde a făcut nişte declaraţii uimitoare, de-a dreptul.

Actriţa este fondatoarea platformei Goop, un spaţiu care se ocupă intens de bunăstarea vieţii sexuale. Aici există conţinut destinat persoanelor care doresc o schimbare în bine în ceea ce priveşte viaţa intimă, materiale filmate, documentare şi inclusiv o secţiune de magazin, unde poţi cumpăra diverse lucruri cu specific intim.

Este o adevărată vocaţie a artistei, căci face lucruri incredibile prin această platformă. Tocmai de aceea s-a bucurat că este apreciată inclusiv de fiul său în vârstă de 15 ani, Moses. Actriţei efectiv i-a crescut inima când fiul său i-a spus că ea reuşeşte să facă oamenii să nu se simtă stânjeniţi atunci când cumpără vibratoare şi alte produse de gen. Moses e de părere că mama sa e o feministă şi asta i se pare grozav.

Ea a povestit la “The Ellen DeGeneres Show” că intervenţia tânărului i s-a părut adorabilă. E convinsă că fiul ei este puţin stânjenit de situaţie, însă se descurcă de minune, apreciază actriţa de 49 de ani, câştigătoare a unui premiu Oscar.

Starul din ”Iron Man” a omis să spună şi ce părere are fiica sa în vârstă de 17 ani, Apple, de linia sa de jucării erotice. Preţurile acestora variază între 79 şi 1249 de dolari. Şi spunem asta fiindcă anul trecut, în timpul lockdown-ului, tânăra a făcut o glumă, imitând-o pe mama şi presupunând ce conţinea lista acesteia de carantină: ”lumânări şi jucării sexuale.”

Goop are în ofertă şi un ou vaginal care promite să echilibreze hormonal, să regleze ciclurile menstruale şi să crească controlul vezicii urinare atunci când este introdus în vagin. Mai mult, pe site se găseşte o lumânare care poartă numele ”Mirosul vaginului meu”.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările