News

Fiul lui Johnny Depp are probleme grave de sănătate. Cum au reacţionat artistul şi Vanessa Paradis?

Fiul lui Johnny Depp are probleme grave de sănătate. Cum au reacţionat artistul şi Vanessa Paradis?

Jack, fiul lui Johnny Depp cu Vanessa Paradis, are probleme grave de sănătate, după cum notează presa din Franţa, ţară în care se află mama tânărului. Johnny Depp şi Vanessa Paradis Potrivit presei internaţionale, Vanessa Paradis ar fi trebuit să ia parte la Paris la premiera celui mai recent film al ei, „A knife in the heart“, însă a trebuit să anunţe că nu va mai ajunge la vizionarea specială, deoarece fiul ei în vârstă de 16 ani are probleme grave de sănătate.

Cel care a făcut anunţul a fost regizorul Yann Gonzalez, care a afirmat că Vanessa lipseşte de la eveniment pentru că a primit nişte veşti foarte proaste: „Din păcate, Vanessa Paradis nu poate fi lângă noi în această seară. Fiul ei are probleme de sănătate şi ea trebuie să fie lângă el în aceste momente“.

Cele mai recente fotografii cu Jack au fost făcute luni, chiar în Paris, însă acesta părea perfect sănătos, astfel că toată lumea se întreabă acum ce fel de probleme are fiul lui Depp.

Jack, fiul lui Johnny Depp cu Vanessa Paradis

Dacă Vanessa Paradis a lipsit de la un eveniment foarte important pentru ea a fi alături de fiul ei, jurnaliştii de la Daily Mail spun că Johnny Depp nu a lipsit de la concertul său din Munchen, care face parte din turneul pe care actorul îl are alături de trupa sa, The Hollywood Vampires. Cu toate acestea, artistul a fost fotografiat în autocarul trupei, iar pe faţa lui se putea citi tristeţea, Depp părând foarte absent.

Modifică Setările