Vedete

Fiul lui Kamara a reuşit să se ridice singur, după un tratament îndelung: „Eşti un exemplu de viaţă“ VIDEO

Fiul lui Kamara a reuşit să se ridice singur, după un tratament îndelung: „Eşti un exemplu de viaţă“ VIDEO

Povestea lui Leon, fiul lui Kamara, a devenit cunoscută publicului larg datorită emisiunii „Ferma. Un nou început“, de la Pro TV, iar multă lume, printre care şi vedete, au fost alături de artist în demersul său pentru a-şi vindeca băiatul.

Imediat după ce s-a născut, în urmă cu mai bine de cinci ani, Leon, fiul lui Kamara, a fost diagnosticat cu tripareză spastică, iar acum el cântăreşte doar 10 kilograme, poartă pamers şi îşi mişcă doar un braţ, având nevoie de tratament de specialitate şi de supraveghere permanentă.

După aproximativ o lună pe care a petrecut-o în Turcia, unde a fost îngrijit de mai mulţi medici, Leon pare că este pe drumul cel bun cu tratamentul, iar Kamara a anunţat că fiul său a reuşit să îşi mişte corpul şi să se ridice singur.

Una dintre vedetele care s-a bucurat pentru Kamara, chiar dacă în timpul emisiunii „Ferma. Un nou început“ s-au contrat dur, a fost Brigitte, care a avut un mesaj de susţinere pentru artist: „Bravo, Leon! Kamara, eşti pentru mine un exemplu de viaţă, un părinte unic, un luptător“.