News

Fiul lui Michael Schumacher are un nou mentor: "Tata a fost un model pentru el"

Fiul lui Michael Schumacher are un nou mentor: "Tata a fost un model pentru el" camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

La cei 20 de ani ai săi, urmaşul legendei din Formula 1 a virat spre un alt mentor.

Mick Schumacher şi-a idolatrizat mereu tatăl, dar de când acesta a rămas imobilizat la pat în urma cumplitului accident la schi din 2013,  juniorul a avut nevoie de un sprijin real în lumea motorsportului, în care acesta pare să-i calce pe urme.

Deocamdată, Mick Schumacher se află în antecamera Formulei 1 şi se pregăteşte intens pentru debutul în "Marele Circ", ghidat fiind de un alt campion, Sebastian Vettel.

"Îl respect foarte mult pe Seb, vorbim mult despre meseria noastră şi încerc să aplic cât mai mult din sfaturile pe care mi le dă. A fost mulţi ani în Formula 1 şi sfaturile sale sunt preţioase. Tata a fost un model pentru Seb, astăzi e rândul lui să fie un model pentru mine", a declarat Mick Schumacher potrivit Le10Sport.

Schumacher a suferit un traumatism cranian sever în 2013 pe când se afla la schi. Schumacher a suferit două operaţii la spitalul din Grenoble, a fost transferat apoi în 2014 la un spital din Laussane, iar din septembrie 2014 este tratat în locuinţa sa din Elveţia.

Schumacher a câştigat 7 titluri de campion mondial în Formula 1: în 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004.