News

Fiul lui Rod Stewart, după gratii!

de admin

Fiul lui Rod Stewart, după gratii!

Sean Stewart, fiul de 34 de ani al celebrului rocker, a fost arestat pe aeroportul din Miami, tocmai când se pregătea să plece spre un eveniment caritabil desfăşurat în Haiti. Iar motivul e unul cât se poate de surprinzător!

Nu vă gândiţi la droguri sau arme găsite în bagajele lui. De fapt, motivul pentru care a fost arestat e de-a dreptul hilar: Sean s-a comportat ca un copil şi nu s-a putut abţine să nu sară pe caruselul de bagaje din aeroport, pătrunzând astfel într-o zonă interzisă, rezervată personalului aeroportului - acolo unde se încarcă bagajele. Probabil că şi-a satisfăcut o curiozitate din copilărie, dar asta l-a costat o zarvă mai mare decât s-a aşteptat, căci poliţia a acţionat imediat. Autorităţile l-au arestat şi l-au dus la închisoarea Miami Dade, dar tatăl Rod Stewart a avut grijă ca lucrurile să se rezolve repede. Sean a fost eliberat pe cauţiune după o noapte petrecută după gratii.

El este fiul din căsnicia rockerului cu Alana Stewart, cea dintâi soţie. Rod a fost cu siguranţă îngrijorat când a aflat de păţania fiului, căci primul lui gând a fost ca nu cumva Sean să fi recidivat în a consuma droguri. Tocmai de-asta are un trecut agitat: în 2002, a fost arestat fiindcă a atacat un bărbat la intrarea într-un club, în 2007 a fost acuzat că a atacat cu o cărămidă un cuplu după ce i s-a refuzat intrarea la un party hollywoodian, în 2008 i-a furat maşina fostei iubite după ce s-a despărşit de ea, iar în 2010 a fost tras pe dreapta fiindcă încălcase regulile de circulaţie, agentul de circulaţie constatând astfel că Sean Stewart circula cu permisul suspendat.

Foto: WENN