News

Fiul lui Ştefan Bănică seamănă perfect cu artistul! Iată ce mare s-a făcut Radu Ştefan

Fiul lui Ştefan Bănică seamănă perfect cu artistul! Iată ce mare s-a făcut Radu Ştefan camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Are un tată celebru, care este iubit de o ţară întreagă, fiind unul dintre cei mai mari artişti ai României, iar el pare că vrea să îi calce pe urme. Este vorba despre Radu Ştefan, fiul lui Ştefan Bănică, care a ajuns la 16 ani şi a debutat pe scena Teatrului de Comedie din Bucureşti.

Radu Ştefan Bănică a primit un rol în piesa „Toul în grădină“, acolo unde joacă alături de actori precum Dan Rădulescu, Mirela Zeţa şi Emilia Popescu, aceasta din urmă fiind colegă în multe piese şi cu Ştefan Bănică. Potrivit presei tabloide din ţara noastră, piesa este interzisă persoanelor sub 16 ani.

Fiul lui Ştefan Bănică seamănă perfect cu artistul, iar în clasa a IX-a a câştigat titlul de Mister la Balul Bobocilor de la Liceul Jean Monnet. Mai mult decât atât, el postează pe Instagram sute de fotografii în care este leit cu Ştefan Bănică, iar fanii tatălui său îi spun acest lucru în comentarii.

Radu Ştefan Bănică are o relaţie apropiată şi cu Andreea Marin, cea care i-a fost soţie lui Ştefan Bănică timp de şapte ani şi care i-a dăruit artistului o fetiţă, Violeta. În vara acestui an, paparazzi au fotografiat-o pe fosta Zănă a Surprizelor în timp ce mergea, alături de Radu şi de Violeta, la un parc de distracţii din afara Capitalei.

Mai multe fotografii cu Radu Ştefan Bănică pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările