Vedete

Fiul lui Will Smith a recunoscut că îi plac bărbaţii! Cu cine are Jaden o relaţie?

Fiul lui Will Smith a recunoscut că îi plac bărbaţii! Cu cine are Jaden o relaţie?

În urmă cu mai mulţi ani, Will Smith era bănuit că ar fi bisexual şi că, pe lângă relaţia  pe care o are cu Jada Pinkett, actorul s-ar iubi şi cu bărbaţi. Informaţia a circulat mult timp prin tabloidele din SUA şi din întreaga lume, însă nu a putut fi confirmată niciodată.

Dacă ştirile despre orientarea sexuală a lui Will Smith au fost uitate cu timpul, acum atenţia este îndreptată către fiul lui, Jaden. Recent, tânărul în vârstă de 20 de ani a făcut o afirmaţie destul de ciudată în public.

Prezent la Camp Flog Gnaw din California, unde la un moment dat a urcat pe scenă, Jaden Smith a spus că organizatorul evenimentului, rapperul Tyler, the Creator, este iubitul lui.

„Vreau să spun că Tyler, the Creator este cel mai bun prieten din lume şi îl iubesc al naibii de mult. Vreau să vă spun ceva, oameni buni. O să vă spun imediat. Tyler nu vrea să o zică, dar Tyler este iubitul meu dat naibii! Şi a fost iubitul meu dat naibii de când mă ştiu pe lumea asta nenorocită. Tyler, the Creator este iubitul meu dat naibii! E adevărat, să mor eu“, a spus Jaden Smith, după care toată lumea a început să îl aplaude, deoarece a recunoscut care este orientarea lui sexuală.