Vedete

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 15 ani! Ce surpriză i-a pregătit prezentatoarea TV FOTO

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 15 ani! Ce surpriză i-a pregătit prezentatoarea TV FOTO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Au o relaţie specială şi au trecut prin multe împreună. Ayan Schwartzenberg, fiul Mihaelei Rădulescu, a împlinit ieri 15 ani.

Prezentatoarea TV a ţinut să îi facă o urare în stilul său caracteristic şi a postat pe o reţea de socializare un mesaj emoţionat şi un filmuleţ care îl înfăţişează pe fiul ei la diferite vârste. „15 ani de dragoste pură. La mulţi ani, copilul meu”, a scris Mihaela pe Instagram.

 

Deşi are doar 15 ani, Ayan face foarte multe sporturi, aşa că are un corp bine lucrat, şi alura unui star de cinema. Mihaela a fost întotdeauna mândră de fiul ei şi de modul în care acesta a evoluat.

"Copiii noştri sunt tot ce nu credeam că suntem în stare să fim sau să facem, ei sunt puterea şi slăbiciunea duse la extreme, ei ne pun viaţa în ordinea adevărata, ei ne fac să alegem fără egoism şi ne învaţă să căutăm în noi inşine tot ce avem mai bun, mai de pret, mai luminos'', mărturisea Mihaela Rădulescu cu ceva timp în urmă.

 

 

Modifică Setările