News

Fiul Mihaelei Rădulescu arată incredibil la 15 ani! Ayan Schwartzenberg este de nerecunoscut

Fiul Mihaelei Rădulescu arată incredibil la 15 ani! Ayan Schwartzenberg este de nerecunoscut camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

În urmă cu 15 ani, chiar de ziua ei, pe 3 august, Mihaela Rădulescu devenea mămică, după ce îl aducea pe lume pe Ayan, fiul el şi al lui Elan Schwartzenberg.

Chiar dacă fiul ei nu este o figură publică şi nu a avut apariţii în presă sau la emisiunile TV, Mihaela Rădulescu postează destul de des fotografii în care apare Ayan Schwartzenberg, dar şi vorbeşte despre acesta la televizor şi pe reţelele de socializare.

Spre exemplu, zilele trecute, invitată într-o emisiune de la Pro TV, vedeta a afirmat că fiul ei se iubeşte cu o fată care este cu trei ani mai mare decât el şi pe care ea a cunoscut-o deja.

„Doamne ajută, e bine. O aduce acasă, ne ştim, e mult mai simplu decât am crezut. Îţi faci tot felul de filme în cap, tot felul de gânduri. Zici mamă, o să fiu soacră. Trebuie să am grijă, să văd cum o să mă port. Dar, de fapt, e ca şi când ai avea doi copii, fiindcă sunt copii până la urmă. Cel puţin în etapa asta. Teoretic, pare simplu şi distractiv, în acelaşi timp. E şi asta o bucurie să-ţi vezi copilul îndrăgostit, să-l vezi cum se poartă cu o fată, să vezi că ai făcut bine nişte lucruri. Eu am vrut foarte tare ca el să ştie şi nişte lucruri mai de modă veche, pentru că mie aşa mi se pare că trebuie să se poarte un băiat, indiferent de epoca în care trăieşte. Şi m-am bucurat mult să văd că s-a prins asta“, a spus Mihaela Rădulescu.

Pe lângă pozele pe care le postează vedeta în online şi vorbele frumoase pe care Mihaela Rădulescu le spune despre fiul ei, Ayan Schwartzenberg are şi propriul cont de Instagram, pe care însă nu are foarte multe fotografii. Chiar şi aşa, din postările lui se poate observa că arată incredibil, chiar dacă are doar 15 ani.

Fiul Mihaelei Rădulescu studiază în Statele Unite, la o şcoală privată, şi este mare pasionat de sporturi, fiind campion şi câştigând medalii la Muay Thai, Krav Maga şi Kickboxing. Pe lângă aceste sporturi pe care se pare că le practică foarte bine, Ayan este pasionat şi de alergare-maraton, fotbal, tir, escaladă, şah, motocros, ciclism, tenis, înot, schi, snowboard, skateboard, wakeboarding, schi nautic şi planorism.

În trecut, întrebată cum de Ayan arată atât de bine şi cum de are atâtea pasiuni, Mihaela Rădulescu a dat un răspuns direct şi sincer: „Fără îndoială că a moştenit genele de la mine şi de la taică-su“.

Mai multe fotografii cu Ayan Schwartzenberg pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările