News

Fiul Monicăi Tatoiu e izolat în Italia. Cum şi-a aniversat ziua

Fiul Monicăi Tatoiu e izolat în Italia. Cum şi-a aniversat ziua

Fiul Monicăi Tatoiu a împlinit ieri 26 de ani. De această dată Victoraş, aşa cum îl alintă femeia de afaceri, nu a putut fi alături de părinţii săi, dar a marcat această zi în Italia, unde se află în izolare. 

"Puiul meu a sărbatorit 26 de ani respectând izolarea de 26 de zile, cu colegii de la muncă şi oameni necunoscuţi de pe stradă, cântând. Dacă el poate şi noi putem să facem ceea ce trebuie. Îmbrăţişări la distanţă", a scris Tatoiu pe o reţea de socializare.

A fost şi va rămâne marea realizare a vieţii ei. A crezut că o să îl piardă la naştere, dar destinul a decis altceva. Clipele acelea pline de incertitudini au marcat-o însă iremediabil pe fosta femeie de afaceri. Acum, legătura dintre ei este una profundă.

“29 marie 1994 era într-o marţi, la ora 9 în Spitalul Universitar. Am făcut cezariană de frică, era să mor de la anestezie. Copilul s-au născut cu un plămân nefuncţional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după.....Am vrut să mor şi apoi m-am rugat. Şi am promis să fiu cuminte cum mama m-a învăţat şi nu am ascultat-o. Şi s-a făcut bine. Şi este master diver. E adult acum. Cu carte de muncă. Nici un sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este tot pui rămâne'', spunea Monica Tatoiu.

Victor lucrează acum în Italia, acolo unde coronavirusul a înfrânt destinul multor oameni.

 

 

 

 

 

Modifică Setările