News

Fiul Nadiei Comăneci îi calcă pe urme gimnastei. Ipostaza surprinzătoare în care a fost fotografiat Dylan (13)

Fiul Nadiei Comăneci îi calcă pe urme gimnastei. Ipostaza surprinzătoare în care a fost fotografiat Dylan (13) camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

”Zeiţa de la Montreal” are cu ce se mândri! Fiul ei, Dylan, în vârstă de doar 13 ani, pare să-i calce pe urme faimoase gimnaste.

Ieri, mândră, Nadia Comăneci a postat pe contul de Instagram o fotografie inedită, în care ni-l arăta pe fiul adolescent, Dylan, la bârnă, fiind ajutat de tatăl lui, Bart Conner, la rându-i un gimnast cunoscut.

După cum era de aşteptat, cadru a strâns nenumărate reacţii din mediul online, fanii fiind încântaţi să audă că fiul marii gimnaste le împărtăşeşte pasiunea părinţilor lui. ”Dylan are un viitor strălucit”, ”Cred că Dylan va fi un gimnast uluitor”, sunt doar câteva dintre părerile celor din online.

Din câte a povestit, anterior, Nadia, fiul său practică fotbalul (face parte din echipa de juniori, fiind portar), golful, sporturile acvatice şi, mai nou, gimnastica. Dylan Paul Conner are 13 ani şi a venit pe lume în Okhlahoma. Micuţul s-a născut la zece ani de la căsătoria părinţilor lui, Nadia având la acea vreme 44 de ani.