News

Fiul nelegitim al lui Schwarzenegger a împlinit 20 de ani. Iată ce cadou inedit a primit de la celebrul lui tată!

Fiul nelegitim al lui Schwarzenegger a împlinit 20 de ani. Iată ce cadou inedit a primit de la celebrul lui tată!

Ieri, a fost o zi specială în familia actorului Arnold Schwarzenegger (70). Fiul lui, provenit dintr-o aventură cu menajera familiei, a împlinit douăzeci de ani!

Bucurie mare pentru Arnold Schwarzenegger: fiul Joseph Baena a schimbat prefixul! Motiv pentru care actorul a ales să-i facă o urare publică şi să divulge câteva secrete despre relaţia lor. ”La mulţi ani, Joseph! Eşti un fiu minunat şi un partener de antrenamente grozav. Devii mai puternic şi mai inteligent pe an ce trece. Sunt atât de mândru de tine! Te iubesc”, a scris actorul în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiul lui la sală, făcându-i astfel o declaraţie de iubire publică, un prim cadou de ziua lui.

Aşa arată Joseph.

Pesemne, cei doi sunt mult mai apropiaţi acum decât au fost în copilăria lui Joseph, atunci când Arnold avea doar suspiciuni că ar putea fi fiul lui. Suntem curioşi, însă, dacă ceilalţi copii legitimi ai lui Arnold au vreo legătură cu Joseph. Probabil, nu vom şti niciodată, căci Arnold preferă să ţină în secret detalii despre viaţa lui sau a copiilor lui.

La absolvirea liceului, alături de mama lui
Modifică Setările