News

Fiul Tyrei Banks e o adevărată frumuseţe! Iată prima fotografie cu acesta!

Fiul Tyrei Banks e o adevărată frumuseţe! Iată prima fotografie cu acesta!

Frumoasă şi deşteaptă, dar prea ostentativă

Anul trecut, celebrul supermodel împărtăşea cu noi frumoasa vestea că a devenit mamă pentru prima dată, graţie unei mame surogat. Atunci, micuţul York venea pe lume pentru a completa fericirea cuplului Tyra Banks & Erik Asla. Tyra a devenit, anul trecut, mamă A trecut deja un an şi jumătate de când Tyra a cunoscut dragostea de mamă. Acum, în vârstă de 43 de ani, Tyra este o femeie mândră, împlinită, şi extrem de fericită că fiul ei, venit pe lume graţie unei mame surogat, este perfect sănătos, dar şi incredibil de frumos.

Aşa se face că aceasta a postat pe contul ei de Instagram prima fotografie în care fiul său apare în întregime. Şi trebuie să recunoaştem că micuţul York este cu adevărat o frumuseţe de băiat, moştenindu-şi în totalitate părinţii. De altfel, la câteva zile de naşterea lui, Tyra mărturisea că acesta are trăsăturile ei şi-ale partenerului ei de viaţă: ”Are degeţelele şi ochii mei mari şi gura şi bărbia lui Erik. Îi mulţumim acestui înger de femeie care ne-a purtat bebeluşul”.

Băieţelul ei

În postarea respectivă, făcută publică de Ziua Tatălui, Tyra a ţinut să-i ureze la mulţi ani partenerului de viaţă, Asla.

Tyra Banks & Erik Asla

Tyra şi Asla sunt împreună de trei ani, însă, momentan, n-au de gând să-şi oficializeze relaţia. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale show-ului „America`s Next Top Model”.